08 – 587 196 00

Telefoni & Växel integration

För att skapa en komplett kommunikationslösning för företag är det viktigt att synka tillgänglighet, kontakter, kalender och andra viktiga verktyg. Detta gäller både för intern kommunikation mellan kollegor och extern kommunikation med kunder.

Genom att integrera telefonilösningen med samarbetsplattformen kan företaget få tillgång till alla viktiga verktyg på en och samma plats. En av fördelarna med detta är att funktionen Presence Sync synkroniserar tillgängligheten mellan de två plattformarna. Om en person är upptagen i ett möte kommer de automatiskt att kopplas ur supportköerna och deras status i Microsoft Teams kommer att uppdateras därefter. Detta gör att Telavox och Teams samarbetar sömlöst.

Funktioner - Integrera Microsoft Teams

Vill du veta mer?

Fyll i vårt kontaktformulär och kortfattat beskriv dina önskemål. Därefter ser vi till att du kommer i kontakt med en av våra rådgivare för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.

 

08-587 196 00
hello@kontorskraft.se

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok