08 – 587 196 00

En plan B för er verksamhet

Vi ser till att säkerhetskopiera er verksamhet och gör en backup på er On-prem server som ger er en trygghet i att det alltid finns en plan B.

Vi är inte mer än mänskliga, ibland råkar vi göra fel – filer korrumperas, papperskorgen råkas raderas eller en dator drabbas av ett virus som förstör allt i sin väg. Se till att ni har en säkerhetskopiering att lita på.

Offertförslag

Med Backup On-prem server får ni:

  • Övervakning av er digitala miljö
  • Backup 1 ggr/dag (30 dagar bakåt)
  • Automatiska rapporter varje månad
  • Stick-kontroll om ni så önskar

 

Med backup som tjänst kan vi hjälpa er att se till att ni alltid har en plan B.

Oavsett om det gäller er serverutrustning, fillagring eller licenser, se till att ni har en backup på ert arbete. Undvik krishantering när olyckan väl är framme utan se istället till att vara proaktiv. Genom att säkerställa ert arbete och verksamhet har en back-up lösning så att ni alltid, med trygghet, vet att det finns en plan B.

 

Service och support i världsklass.

Vi har högsta prioritet på att våra kunder känner att de kan få den support och stöttning som de önskar. Därför har vi utformat tydliga, enkla och trygga supportavtal för er som användare anpassade efter nivå på behov.

Supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok