08 – 587 196 00

En trygg plan B för dina medarbetare

Med backup för Microsoft 365 får ni en större kontroll med tryggheten om att det finns en backup på ert arbete från dag 1. 

Vi ser till att hjälpa er direkt när olyckan är framme. Med en närmare kontroll hos oss kan vi snabbt lokalisera förlorad data i vår backup och ni får tillbaka de dokument eller filer som försvunnit eller gått förlorad.

Offertförslag

Med Backup för Microsoft 365 får ni:

  • Backup på Exchange, Sharepoint, Onedrive, Teams
  • Synkronisering och säkerhetskopiering 3 ggr/dygn.
  • Support om olyckan är framme.
  • Trygg lagring och åtkomst.
  • Ni betalar endast för antalet användare som nyttjar tjänsten.

Med backup som tjänst kan vi hjälpa er att se till att ni alltid har en plan B.

Oavsett om det gäller er serverutrustning, fillagring eller licenser, se till att ni har en backup på ert arbete. Undvik krishantering när olyckan är framme utan se till att vara proaktiv. Säkerställ att ert arbete och verksamhet har en back-up lösning så att ni alltid, med trygghet, vet att det finns en plan B.

Service och support i världsklass!

Med hjälp av vårt ärendehanteringssystem kan vi lätt registrera, hantera och kommunicera med våra kunder. På så sätt kan du enkelt följa ditt ärende oavsett om det gäller problem med din mail, nätverksuppkoppling eller vid leverans av en skrivare.

Supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok