08 – 587 196 00

Backup för användare och enheter

En vanlig missuppfattning är att du som användare  inte behöver en backup eftersom molntjänsten i sig ligger i molnet och därmed backas upp automatiskt. Så är dessvärre inte fallet.

Det stämmer att det ingår en backup för exempelvis Microsofts tjänster. Men den är begränsad och skiljer sig mellan olika licenser bland användarna. Se till att ni alltid har en plan B om olyckan väl är framme.

Offertförslag

Med Backup för Användare får ni:

  • Backup på Exchange, Sharepoint, Onedrive, Teams etc.
  • Synkronisering och säkerhetskopiering 3 ggr/dygn.
  • Supportering om olyckan är framme.
  • Trygg lagring och åtkomst.
  • Ni betalar endast för antalet användare som nyttjar tjänsten.

Med backup som tjänst kan vi hjälpa er att se till att ni alltid har en plan B.

Oavsett om det gäller er serverutrustning, fillagring eller licenser, se till att ni har en backup på ert arbete. Undvik krishantering när olyckan är framme utan se till att vara proaktiv. Säkerställ att ert arbete och verksamhet har en back-up lösning så att ni alltid, med trygghet, vet att det finns en plan B.

Service och support i världsklass!

Med hjälp av vårt ärendehanteringssystem kan vi lätt registrera, hantera och kommunicera med våra kunder. På så sätt kan du enkelt följa ditt ärende oavsett om det gäller problem med din mail, nätverksuppkoppling eller vid leverans av en skrivare.

Supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok