08 – 587 196 00

Snygg och ren servermiljö

Drift som tjänst innebär att vi hjälper er att se till att er servermiljö mår på bästa sätt och presterar därefter.

Oavsett om ni har en molnbaserad server, fysisk server eller båda delarna hjälper vi er att se till att ni får en stabil och säker servermiljö till en fast månadskostnad.

Offertförslag

Alltid med våra IT-tjänster

För oss är det viktigt att ni känner att ni får en lösning som passar er, och att ni får den hjälp ni behöver, när ni behöver den. Vi lägger därför stort fokus på att lyssna in våra kunder och deras behov samt vår support för att finnas tillgängliga när ni stöter på störningar eller problem.

  • Tillgänglig support. Med svarsfrekvens på 30 sekunder på telefon menar vi det när vi säger att vi har tillgänglig support.
  • Nulägesanalys, installation och löpande drift. Vi kartlägger er miljö och skräddarsyr en lösning som passar era lokaler.
  • Säkerhetsskydd. Vi ser även till att installera ett antivirusprogram och övervakningslarm för att säkerställa säkerheten.

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Backup Server

Vi erbjuder utöver drift även backup på er server miljö. Med tekniken ökar även kunskapen hos hackers, virus och andra utomstående hot mot er digitala verksamhet. Se till att ni har en back-up på ert arbete så behöver ni tryggt kan veta att det alltid finns en plan B.

Backup server

Skapa de bästa förutsättningarna för er digitala verksamhet

Fler av våra IT-tjänster

Support och service i fokus!

Vi arbetar hårt för att upprätthålla vår standard om snabb återkoppling, tillgänglighet och bemötande gentemot våra kunder. För oss är det viktigt att du som kund hos oss känner en trygghet med oss som partner.

Supportavtal

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok