08 – 587 196 00

Framtiden är fiber

Vi hjälper er att genom att ansvara för er fiberanslutning. Vid eventuella avbrott ser vi till att lösa dessa snabbast möjligt för att minimera eventuella nätverksavbrott i er arbetsvardag.

 • Övervakning. Vi ser till att ansvara och övervaka anslutningen till fibernätet.
 • Support. Vi finns behjälpliga via telefon, mail och vid behov på plats.
 • En kontaktperson. För att slippa kontakt med flera olika leverantörer tar vi ansvar för helheten. Dessutom blir det enklare för er och vi kan ge snabbare och smidigare support och service.
Offertförslag

Passar Fiber som tjänst er?

För er som vill framtidssäkra er internetanslutning och skapa de främsta förutsättningarna för er internetuppkoppling är en fiberanslutning valet för er.

Därför rekommenderar vi Fiber som tjänst som den sista pusselbiten till ett nätverk som klarar tung trafik, har hög säkerhet och hög prestanda.

Vanliga frågor & svar

 • Varför är det bra att ha fiber?

  Att ansluta fiber till ert företag innebär att du kan komma upp i högre hastigheter gällande din uppkoppling samt kan hantera större mängd datatrafik.

  Detta är fördelaktigt eftersom vi mer och mer blir beroende av vår uppkoppling och dess hastighet i vårat vardagliga arbete.

  Vi rekommenderar

  Av den anledningen rekommenderar vi alla att ha en fiberanslutning till sina lokaler för att framtidssäkra sin internetanslutning samt möjliggöra högre hastigheter och belastning.

 • Vad är fibernät?

  Fibernätet är det nät som ska ersätta det gamla telenätet och byggs ut runt om i hela Sverige för att se till att förse hela landet med möjligheter till att kunna koppla upp sig på internet via fiber.

  På så sätt får ni en säkrare internetuppkoppling som klarar av att hantera den trafikbelastning som framtidens digitala arbetssätt kräver.

 • Är det olika leverantörer för fiber och nätverk?

  Du kan ha olika, det väljer du själv men vi rekommenderar dig att välja samma. Varför? För det första så underlättar det för er rent administrativt att slippa flera fakturor och kontaktpersoner.

  För det andra är det lättare för oss om vi får ansvaret för hela ledet av nätverk. Så om mot förmodan ett problem uppstår, går det snabbare för oss att åtgärda problemet.

 • Hur vet jag vad fiber kostar?

  Det är svårt att säga innan vad fiber kostar för ert företag till just era lokaler. Det beror på vilka förutsättningar ni har i just era lokaler.

  Finns fiber anslutet sedan innan till huset? Hur ser era lokaler ut? Vilken typ av fiberlina vill ni ha? Dedikerad eller stadsnät?

  Av den anledningen är det därför svårt att svara på frågan vad fiber kostar för just ert företag.

  Kolla upp vad det skulle kosta hos er

  Ett sätt att få en inledande uppskattning är att söka på er adress – Detta går att göra via https://bahnhof.se/ftg/

Hör av dig!

Fyll i vårt kontaktformulär och kortfattat beskriv dina önskemål. Därefter ser vi till att du kommer i kontakt med en av våra rådgivare för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.

Fler av våra IT-tjänster

Supportavtal för dina medarbetare

Behöver ni någon att vända er till gällande era IT-utmaningar? Vi ser till att ni snabbt får hjälp att lösa era problem och framför allt minimera onödigt långa avbrott i arbetsvardagen.

Vill du veta mer om vårt supportavtal för användare?

Läs mer

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok