08 – 587 196 00

Framtiden är fiber

Fiber som tjänst är den sista pusselbiten i att garantera full potential gällande hastighet och prestanda för ert nätverk. Vi hjälper er se till att ni får kontroll och översikt över hela er internetanslutning.

 • Övervakning. Vi ser till att ansvara och övervaka anslutningen till fibernätet.
 • Installation. Vi ansvarar för att koordinera installation och anslutning till fibernätet.
 • Dedikerad lina. Ni slipper onödiga störningar från andras datatrafik och kan anpassa och skala hastighet och säkerhet efter era behov.
Offertförslag

Passar Fiber som tjänst er?

För er som vill framtidssäkra er internetanslutning och skapa de främsta förutsättningarna för er internetuppkoppling är en fiberanslutning valet för er. Fiber som tjänst är den sista pusselbiten till ett nätverk som klarar tung trafik, har hög säkerhet och hög prestanda.

Vanliga frågor & svar

 • Varför är det bra att ha fiber?

  Fiber innebär att du kan komma upp i högre hastigheter gällande din uppkoppling samt kan hantera större mängd datatrafik. Detta är fördelaktigt eftersom vi mer och mer blir beroende av vår uppkoppling och dess hastighet i vårat vardagliga arbete. Vi rekommenderar alla att ha en fiberanslutning för att framtidssäkra sin internetanslutning samt möjliggöra högre hastigheter och belastning.

 • Vad är fibernät?

  Fibernätet är det nät som ska ersätta det gamla telenätet och byggs runt om i hela Sverige för att se till att förse hela landet med möjligheter till att kunna koppla upp sig på internet.

 • Är det olika leverantörer för fiber och nätverk?

  Du kan ha olika, det väljer du själv men vi rekommenderar dig att välja samma. Varför? Jo för att det underlättar för er rent administrativt och slippa flera fakturor, och sedan är det lättare för oss om vi får ansvaret för hela ledet av nätverk, så om mot förmodan ett problem uppstår, går det snabbare samt att vi har lättare att åtgärda problemet.

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Fler av våra IT-tjänster

Support & service i fokus!

Vi har högsta prioritet på att våra kunder känner att de kan få den support och stöttning som de önskar. Därför har vi utformat tydliga, enkla och trygga supportavtal för er som användare anpassade efter nivå på behov.

Supportavtal

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok