08 – 587 196 00

Det moderna sättet att arbeta

Molntjänster ger plats för nya möjligheter, flexibelt arbete och smidigare samarbete.

Har ni bestämt er för digitalisera er verksamhet och önskar mer flexibilitet i ert företag? En molnlösning kan hjälpa er bli mer produktiva, samarbeta enklare och effektivisera era arbetsflöden. Vi hjälper er med allt från licenshantering, själva flytten till molnet samt har förmånliga supportavtal när ni väl är igång.

Vi hjälper er med

Licenshantering

Vi erbjuder flera licenstyper inom olika molntjänster. Vi hjälper er att hantera och administrera era licenser till en fast månadskostnad. Blir ni fler och behöver skala upp lägger vi till licenser, och skalas det ner så tar vi bort licenser.

Se licensformer nedan

Molnmigrering

Vi hjälper er att flytta er verksamhet till molnet. Oavsett om ni vill migrera delar eller hela er verksamhet ser vi till att eran flytt blir smidigt och enkel och utan större avbrott i er vardag. Vi är med er från början till slut.

Supportavtal

Att påbörja ett nytt arbetssätt och använda nya verktyg kan vara utmanande för många. Supportavtalet finns i tre nivåer, anpassade och skalbara efter era behov. Med vårt supportavtal får ni enkelt den hjälp och stöd ni behöver under resans gång.

Partners

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok