08 – 587 196 00

Det moderna sättet att arbeta

Molntjänster ger plats för nya möjligheter, flexibelt arbete och smidigare samarbete.

Vi erbjuder olika molnlösningar som hjälper er att utveckla era arbetsprocesser genom enklare samarbete, lättare kommunikation och möjligheten att arbeta var som helst.

Vi hjälper er

Licenshantering

Vi hjälper er att hantera och administrera era licenser till en fast månadskostnad. Blir ni dessutom fler och behöver skala upp lägger vi till licenser alternativt skalar ner om vi märker av att licenser inte används.

Molnmigrering

Oavsett om ni vill migrera delar eller hela er verksamhet ser vi till att eran flytt blir smidigt och enkel och utan större avbrott i er vardag. Vi är med er från början till slut.

Support längs vägen

Det kan vara utmanande att påbörja ett nytt arbetssätt och använda nya verktyg. Supportavtalet finns i tre nivåer, anpassade och skalbara efter era behov.

 

Ladda ner vår e-bok

En ny era med säkert distansarbete

En guide om molnsäkerhet för den nya hybridarbetsplatsen

Varför krångla till det?
Välj ”Den moderna arbetsplatsen”

Den moderna arbetsplatsen är en tjänst som ger dig en Microsoft 365 licens + support. Med det sagt behöver ni aldrig oroa er när ni kör fast i något av Microsofts verktyg. Vi hjälper er när ni behöver.

Den moderna arbetsplatsen

Vanliga frågor och svar

 • Vad är egentligen molnlösningar?

  Molntjänster är IT-tjänster som gör att du kan använda verktyg, program, applikationer och fillagring online istället för på datorns mjukvara.

 • Vad är fördelarna med molntjänster?

  För det första är framförallt tillgängligheten som gör det fördelaktigt med molntjänster. Du får åtkomst till dina filer, kan arbeta i dina program och applikationer oavsett var du befinner dig – så länge du har en webbläsare.

  För det andra kan ni nytta er av molntjänsten/tjänsterna utan att behöva äga plattformen, och på så sätt inte behöva ansvara för drift, säkerhet och underhåll.

  Vill du veta mer om fördelarna med molntjänster?

  Vi tar gärna dialogen vidare!

 • Är det säkert att använda molntjänster?

  Som leverantör av en molntjänst så ställs ansvaret för drift såväl som underhåll och säkerhet på leverantören. Av den anledningen har dessa molntjänster högklassiga säkerhetsskydd för att undvika potentiella intrångsförsök.

  Därmed kan ni känna en säkerhet att även om era enheter skulle sluta fungera, så sparas erat arbete i molnet och ni kan ta vid på en annan enhet utan större avbrott.

 

Kundcase:
Läs om Mellifiq och deras molnmiljö

Vi valde att efter drygt 25 års on-premises hosting att övergå till Azure-lösning för att få en större skalbarhet som matchar vår tillväxtresa.”

mellifiq

Lär dig mer

Partners

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Fyll i formuläret nedan och beskriv kortfattat dina önskemål så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt rådgivare så fort som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok