08 – 587 196 00

Ett nytt sätt att arbeta tillsammans

Azure är en molnbaserad plattform där ni skräddarsy er egen plattform med hjälp av olika molntjänster, precis så som ni vill ha den.

Azure erbjuder en mängd olika tjänster, vilket innebär att du i praktiken kan köra de flesta typer av appar, affärssytem och verktyg som du önskar eller kanske redan använder. Det ger också möjlighet till hybridlösningar där delar av verksamheten ligger i molnet och andra lokalt hos er.

Kontakta oss!

För att du ska ha möjlighet att arbeta där du presterar som bäst.

Att arbeta molnbaserat kan kännas diffust för många men det finns många fördelar att flytta er verksamhet till molnet. Ni får möjlighet att nyttja fler molntjänster utifrån en och samma plattform, kan skapa integrerade samarbeten både internt och externt och förmånen att kunna nå ert arbete och affärssystem oavsett var i världen ni befinner er.

Vanliga frågor och svar

 • Varför välja Azure?

  Skalbart. Med Azure kan du enkelt skala upp och ner utifrån hur mycket utrymme du behöver, och betalar endast för det du nyttjar.

  Flexibelt. Med en Azure-lösning når du dina system, program och data även när du inte befinner dig på kontoret vilket underlättar samarbete och mer produktivt arbetsflöde.

  Kostnadseffektivt. Du betalar endast för de utrymme du nyttjar och den aktivitet i upp och nerladdningar ni har. Ingen fast klumpsumma utan anpassat precis efter er verksamhet.

 • Vad är egentligen Azure?

  Azure erbjuder en mängd olika tjänster, vilket innebär att du i praktiken kan köra de flesta typer av appar, affärssytem och verktyg som du önskar eller kanske redan använder. Det ger också möjlighet till hybridlösningar där delar av verksamheten ligger i molnet och andra lokalt hos er.

 • Vad menas med att skala upp och ner?

  Det fördelaktiga med Azure är att istället för att köpa en fysisk server med en viss kapacitet och lagringsutrymme för en fast kostnad så kan du med Azure skala utrymme och betalar as you go utifrån hur mycket utrymme du använder.

 • Varför inte välja en fysisk server?

  Likt frågan över är den största fördelen att du kan skala utrymmet och betalar endast för det utrymmet du nyttjar och lösningen blir mer kostnadseffektiv. Utöver detta så har Microsoft skapat denna plattform just för att du ska kunna integrera olika molntjänster i en och samma plattform vilket underlättar samarbete, produktivitet och användarvänlighet i er digitala verksamhet.

Funderar ni på att flytta till molnet?

Har ni börjat diskutera en flytt till molnet och undrar om det är rätt väg att gå för er verksamhet? Vi har listat 10 anledningar att flytta till molnet som kan vara till hjälp när ni ska besluta om vilken väg ni ska gå. Behöver ni hjälp och stöd ses vi gärna och diskuterar hur vi kan hitta rätt lösning för era behov.

Jag vill veta mer!

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok