08 – 587 196 00

Ett smartare sätt att arbeta tillsammans

Dropbox Business är förutom en lagringsplats också en samarbetsplattform där man kan arbeta i olika arbetsgrupper och tilldela olika typer av behörigheter till olika mappar. Dropbox Business fungerar dessutom på alla enheter och de ändringar som görs synkas direkt.

Vi på Kontorskraft är registrerade återförsäljare av Dropbox. Vi har både erfarenhet av migrering till Dropbox och expertis inom plattformen som sådan så tveka inte att höra av dig – vi kan hjälpa dig att planera, genomföra och utbilda din personal.

Kontakta oss!

Smidigt, enkelt och tryggt

Med ett användarvänligt gränssnitt kan ni smidigt flytta från er befintliga plattform till Dropbox och snabbt börja arbete igen. Vi hjälper er med flytten och ser till att era dokument hanteras tryggt och säkert och tillsammans med er säkerställer att plattformen fungerar som den ska och att ni har kunskapen att nyttja den till fullo.

Vanliga frågor & svar

 • Går det att nå dropbox från mobilen?

  Dropbox är möjlig att nå från alla mobila enheter, iPads, datorer etc.

 • Hur delar jag Dropbox med en person utanför företaget?

  Med hjälp av en mailadress kan du ge tillgång till dokument till personer utanför verksamheten. Du kan även justera behörighetsmöjligheter, det vill säga om personen ska kunna se, redigera eller göra båda delarna.

 • Jag använder redan Dropbox privat, kan jag föra över mina filer till företagskontot?

  Ja det är inga problem. Är det så att ni har flera användare på företaget som lagrat filerna på olika platser kan det vara en god idé att ta hjälp med migreringen. Kontakta oss så kan vi berätta hur det går till.

 • Finns det utbildning för att komma igång?

  Vi hjälper gärna till att utbilda och se till att ni kommer igång med Dropbox. Idén med Dropbox är att det ska vara ett enkelt gränssnitt för att övergången ska vara lättsam men vi finns alltid som stöd för frågor kring hur man använder det, inställningar, funktioner och liknande.

Partners

Funderar ni på att flytta till molnet?

Har ni börjat diskutera en flytt till molnet och undrar om det är rätt väg att gå för er verksamhet? Vi har listat 10 anledningar att flytta till molnet som kan vara till hjälp när ni ska besluta om vilken väg ni ska gå. Behöver ni hjälp och stöd ses vi gärna och diskuterar hur vi kan hitta rätt lösning för era behov.

Boka ett möte

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok