08 – 587 196 00

Wifi som tjänst

En smidig lösning för er som vill ha en flexibel internetuppkoppling, utan att tumma på prestanda och säkerhet, till en fast månadskostnad.

Med wifi som tjänst kan ni erbjuda kollegor och gäster en stark internetuppkoppling på hela kontoret utan avbrott och med tryggheten att vi ser till att det alltid fungerar. wifi företag

Offertförslag

Passar Wifi som tjänst er?

Wifi som tjänst passar företag som behöver ett högpresterande trådlöst nätverk och inte använder er av skrivare, projektorer eller datorer som kräver direktanslutning till en nätverkskabel.

Detta ingår i tjänsten

Vi hjälper till med kartläggning, uppsättning och installation av ert nya trådlösa nätverk.Vi hjälper er att snabbt komma igång, sätter upp ett säkerhetsnät för er trygghet samt direktsupport vid eventuella problem.

 • Nulägesanalys, installation och löpande drift. Vi kartlägger er kontorsmiljö och skräddarsyr en lösning som passar era lokaler.
 • Säkerhetsskydd. Vi ser även till att installera ett antivirusprogram och övervakningslarm för att säkerställa säkerheten.
 • Uppsättning av trådlöst nätverk, privat samt gästnät. Vi ser till att ni får säkra anslutningar till företagets trådlösa nätverk.
 • Support. Med svarsfrekvens på 30 sekunder på telefon menar vi det när vi säger att vi har tillgänglig support.

Vanliga frågor & svar

 • Vad är skillnaden på Wifi som tjänst och Nätverk som tjänst?

  I Wifi som tjänst ingår endast den trådlösa lösningen, det vill säga att antalet nätverksanslutningar på installerad switch är limiterad. Wifi som tjänst är även begränsad till att endast kunna ansluta via trådlöst nätverk till exempelvis projektorer, skrivare etc. Detta betyder att det krävs att du har trådlös anslutning till dessa, har du inte det rekommenderar vi Nätverk som tjänst.

 • Vad kopplas till nätverksanslutningarna?

  Nätverksanslutningar är till för de hårdvaror som du kopplar upp direkt gentemot nätverket. Detta inkluderar skrivare, projektorer och, för de som önskar, att kunna koppla datorer direkt.

 • Får man sämre uppkoppling med Wifi som tjänst?

  Nej det är ingen skillnad i uppkoppling mot internet. Tillsammans gör vi en kartläggning av era miljöer för att se till att ni får den bästa uppkopplingen. Sedan kan det vara svårare för oss, om någonting är fel som vi inte hittar, om vi inte är ansvariga för hela lösningen från början till slut.

Snabb och tillgänglig support!

Vi har högsta prioritet på att våra kunder känner att de kan få den support och stöttning som de önskar. Därför har vi utformat tydliga, enkla och trygga supportavtal för er som användare anpassade efter nivå på behov. wifi företag

Supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok