08 – 587 196 00

Microsoft 365 licenser för företag

Dagens arbetsplats kräver flexibilitet, tillgänglighet och säkerhet. Med applikationer i Microsoft 365 har ert företag tillgång till filer, samarbete i dokument, kommunicera mellan kollegor och externa parter – oavsett var ni befinner er.

Applikationer:

  • E-post & Kalender
  • Samarbete och kommunikation
  • Fillagring och fildelning
  • Alltid senaste versionen av Office Apps
  • Säkerhet och efterlevnad
  • Och så mycket mer

Ni som företag betalar ett fastpris per licens vilket möjliggör att enklare kunna budgetera samt lättare att förutse IT-kostnader. En annan stor fördel är möjligheten till olika licensformer till olika roller inom organisationen för att optimera verksamheten och kostnader.

 

 

Digitala säkerhetshot ökar!

Arbetssättet har förändrats i och med det hybrida arbetslivet och ökar behovet för samarbete med kollegor och externa parter. Det ställer krav på säkerheten för att minimera dom digitala hoten samt att er IT-miljö är ständigt uppdaterad.

Klicka nedan för att läsa mer om vår tjänst ”Microsoft 365 som tjänst”

Läs mer!

Vi berättar gärna mer om Microsoft Licenser!

Fyll i vårt kontaktformulär och kortfattat beskriv dina önskemål. Därefter ser vi till att du kommer i kontakt med en av våra rådgivare för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok