08 – 587 196 00

Nätverk som tjänst

Vi skräddarsyr en komplett nätverkslösning till en fast månadskostnad, anpassat efter era förutsättningar och önskemål.

Att underhålla och hålla sin nätverksutrustning uppdaterad är tidskrävande och kostsamt. Nätverk som tjänst är en helhetslösning där vi agerar som er förlängda IT-avdelning och ansvarar för hela ert nätverk på kontoret.

Offertförslag

Passar Nätverk som tjänst er?

Nätverk som tjänst är en helhetslösning inklusive trådlöst nätverk och direktanslutning. Tjänsten passar företag som har hög arbetsbelastning på sitt nätverk, önskar snabbast möjliga uppkoppling och har behov av direktanslutning med nätverkskabel för exempelvis skrivare, projektorer och datorer.

Alltid med våra IT-tjänster

För oss är det viktigt att ni känner att ni får en lösning som passar er, och får den hjälp ni behöver, när ni behöver den. Vi lägger därför stort fokus på support gentemot våra kunder och att alltid finnas tillgängliga när ni stöter på störningar eller problem.

 • Tillgänglig support. Med svarsfrekvens på 30 sekunder på telefon menar vi det när vi säger att vi har tillgänglig support.
 • Nulägesanalys, installation och löpande drift. Vi kartlägger er miljö och skräddarsyr en lösning som passar era lokaler.
 • Säkerhetsskydd. Vi ser även till att installera ett antivirusprogram och övervakningslarm för att säkerställa säkerheten.

Vanliga frågor & svar

 • Varför ska man välja nätverk som tjänst?

  Nätverk som tjänst är en helhetslösning inklusive trådlöst nätverk och direktanslutning. Tjänsten passar företag som har hög arbetsbelastning på sitt nätverk, önskar snabbast möjliga uppkoppling och har behov av direktanslutning med nätverkskabel för exempelvis skrivare, projektorer och datorer.

   

 • Vilken typ av utrustning ingår?

  För att garantera kvalité har vi noga valt ut en nätverksutrustning som vi alltid utgår ifrån. Paketet inkluderar en Clavister Brandvägg, en Aruba Switch och accesspunkter av märket Unifi. Av erfarenhet har vi lärt oss att denna utrustning levererar av toppklass, har kvalité och har lång livslängd och har därför valts ut.

   

 • Vad är en accesspunkt?

  Accesspunkter är nätverkskomponenter som placeras ut i verksamhetens lokaler för att möjliggöra ett trådlöst nätverk. Utifrån lokalens förutsättningar anpassas antalet accesspunkter därefter.

   

 • Vad är en switch?

  En switch är en nätverkskomponent som installeras med brandväggen. Switchen är försedd med ett antal nätverksuttag som gör det möjligt att med en nätverkskabel att direktansluta till en hårdvara, exempelvis en dator. Beroende på ett företags omfattning och behov anpassas antal switchar och nätverksanslutningar därefter.

   

Tillgänglig och snabb support!

Vi har högsta prioritet på att våra kunder känner att de kan få den support och stöttning som de önskar. Därför har vi utformat tydliga, enkla och trygga supportavtal för er som användare anpassade efter nivå på behov.

Läs mer om våra supportavtal

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok