MOLNTJÄNSTEN OFFICE 365 – FLEXIBEL LÖSNING FÖR FÖRETAG

Office 365 är den optimala molntjänsten för både stora och små företag. Med Office 365 får ditt företag professionell företagsmail (Outlook och/eller Exchange Online), senaste versionerna av Office-programmen Word, Excel och PowerPoint, plus verktyg för samarbete och kommunikation så som Skype for Business, Microsoft Teams och Yammer. Du väljer själv vilka delar du vill ska ingå i ditt abonnemang och du betalar endast för det du behöver.

NÅGRA AV FÖRDELARNA MED OFFICE 365 FRÅN KONTORSKRAFT

 • Säker och tillgänglig e-post
 • Hjälp med migrering av e-post
 • Backup av all din data
 • Användarsupport på svenska
 • Alltid de senaste versionerna av Office-paketet
 • Mobilanpassat, använd alla appar på alla enheter
 • Fast månadskostnad baserad på antal användare
 • Smidig fildelning och fillagring i OneDrive
 • Platsoberoende möten genom Skype för företag
 Molntjänst för företag

Våra paketlösningar:

Office 365 licensavtal
Supportavtal Office 365
Backupavtal Office 365
All inclusiveavtal Office365

*När du tecknar ett All Inclusive-avtal får du 10% rabatt på support och backup!

Office 365 migrering, support och backup

Kontorskraft har stor erfarenhet av att hjälpa företag att komma igång med Office 365, det behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Vi ser till att migreringen till Office 365 känns smidig för dig. Kontorskraft erbjuder ett Office 365 supportavtal vilket innebär ett stöd för användarna och/eller IT-avdelningen. Du kan också välja till backup av all den data du lagrar i molnet.

Office 365 support

Supportavtalet kan väljas som tillägg på alla licensformer. Användarna kan till en fast månadskostnad kontakta oss och få hjälp på svenska av våra kunniga IT-tekniker. Tjänsten är platsoberoende, vi erbjuder support i hela landet eftersom vi hjälper dig via telefon, epost samt fjärranslutning till din dator om så behövs.

Detta ingår i Office 365 med support:

• Office 365 licenser
• Support på svenska i vardagliga användarfrågor gällande Office 365-applikationerna, så som mail, Officepaketet, OneDrive och Skype for Business
• Installation av program, genvägar och notifikationer på dina enheter, inkl. mobila enheter
• Administration så som att lägga upp nya användare, skapa nya mailadresser och åtkomstproblem
• Fast pris per användare
• Licenshantering
• Tjänsternas status samt felsökning

Office 365 backup

Företag flyttar idag allt fler delar av verksamheten till molnapplikationer och med det kommer nya säkerhetsutmaningar. Genom att säkerhetskopiera din data kan du känna dig trygg i att ditt företag följer de efterlevnads- och säkerhetskrav som krävs. Kontorskraft levererar enkel, automatiserad och säker backup av din molndata. Genom en backup kan du hitta, återställa och hantera din Office 365 data samt skydda verksamheten från dataförlust.

Detta ingår i Office 365 backup:

• Automatisk Backup av data 3 gånger/dygn
• Dataskydd med kraftfulla säkerhetskontroller som inbegriper efterlevnad SOC Typ II, HIPAA, och Safe Harbor samt 256-bit kryptering.
• Sök enkelt efter Backups och återställ filer eller grupper av filer, epost, kontakter och kalenderhändelser direkt till ett användarkonto eller ladda ned dem till din dator.

Office 365 på 47 sekunder:

Vanliga frågor om Office 365

Office 365 är en molntjänst som abonneras månadsvis eller årsvis. Office 365 ger tillgång till hela Office paketet samt verktyg för kommunikation (Skype for Business, Yammer), epost Online, lagring och intranät.
Vad som ingår beror på vilken typ av prenumeration du behöver. Många av våra kunder väljer Office 365 Business Premium som innehåller följande:

 • Office programmen online, på datorn och på mobila enheter
 • E-post för företag, kalender och kontakter
 • Lagring och delning av filer
 • Skype for Business med onlinemöten, snabbmeddelanden och HD-videokonferenser
 • Intranätwebbplats och sociala nätverk i företaget
Genom Office 365 har du och dina medarbetare alltid de senaste versionerna av Office programmen, Online och på skrivbordet. Dessutom får du mycket mer än så, du får tillgång till säker lagring i OneDrive, epost Online, samt verktyg för bättre samarbete inom företaget så som Skype for Business, Yammer och Sharepoint som fungerar som ett intranät.
Ja, vi känner oss trygga med säkerheten kring molntjänsten Office 365. Som kund äger du alltid rättigheterna till all data och den får inte utnyttjas på något sätt. Regelbunden säkerhetskopiering och säkerhet i datacentren gör att du inte riskerar att förlora din data. Du har också möjlighet att aktivera och inaktivera sekretessfunktioner efter dina behov. Microsoft, som står bakom Office 365, bygger sina molntjänster i enlighet med de sekretesskrav som finns inom EU och EU:s sekretessexperter har godkänt metoden för internationell dataöverföring.
Om ditt företag väljer att helt och hållet gå över till Office 365 kommer du behöva föra över information, peka om e-posten, skapa användare och se till att åtkomsten fungerar på personalens datorer och övriga enheter. Kontorskraft kan hjälpa ditt företag med migreringen till Office 365. Vi ser till så att övergången blir så smidig som möjligt och att inte personalens arbete påverkas negativt under själva flytten.
Ja, du kan köpa en kostnadsfri testversion som ger dig tillgång till Office 365 i 30 dagar. Om du sedan väljer att fortsätta utnyttja molntjänsten kan du bevara den information du fört över och de konfigurationer du gjort under testperioden.
Absolut, Office 365 är flexibelt. Du kan ha allt från en användare till tiotusentals. Det finns olika Office 365 prenumerationer. De flesta väljer Office 365 Business-alternativen som passar bäst för företag med 1–300 användare.
Det beror på hur många användare du vill ha och vilken prenumeration du väljer. Basfunktioner kan du få från 39,40 SEK i månaden per användare. De flesta av våra kunder väljer en mer komplett version vilken kostar 98,40 SEK i månaden per användare. Besparingarna du kan göra genom att flytta till molnet är många, kontakta oss och berätta hur ditt företag ser ut idag så berättar vi gärna på vilka sätt du kan minska dina utgifter.
Att enbart spara sin data i molnet är inte säkert nog. Det finns flera orsaker till att du förlorar din data, detta är några vanliga orsaker:

 • Fel orsakade av användarna – Anställda begår misstag så som att radera epost eller oavsiktligt skriva över information i en fil.
 • Hackarattacker och virus – virus så som ransomware har ökat och de som ligger bakom riktar in sig allt mer på företag. Skydda din data så slipper du oroa dig för en total krasch och vad det innebär.
 • Byte av personal – Se till att informationen inte går förlorad i samma stund som en anställd slutar. Med en Backup har du en kopia av informationen och kan tryggt radera användarkontot utan att förlora information.

 

Relaterade artiklar
Efterfråga en Offert
Gratisversion 1 mån.

Du kanske också är intresserad av:

Lär känna alla delar utav Office 365 – Vad är vad i Office 365 – Vi förklarar