08 – 587 196 00

Det lilla extra som behövs

Vi hjälper i övrigt även till med beställning av diverse kontorsmaterial från vår webshop, hårdvara till anställda, påfyllning av toner m.m.

 

Som leverantör och partner hjälper vi er gärna med övriga inköp av utrustning och diverse kontorsmaterial. På så sätt slipper ni hanteringen från olika parter och kan enkelt vända er till oss.

Vilka är vi?

Kontorskraft grundades 1987 med visionen om att effektivisera den moderna arbetsplatsen genom helhetslösningar inom IT, telefoni och skrivare. Vårt mål har alltid varit att göra både köpet och ägandet enkelt, samt att erbjuda rätt lösningar framtagna utefter kundens behov.

Med över 30 års erfarenhet i ryggen vet vi att rätt lösningar ger ökad produktivitet, reducerade kostnader och förbättrad effektivitet i verksamheten vilket i längden leder till ökad lönsamhet.

Vi vet också att lösningar som är enkla att förstå sig på leder till mindre huvudvärk och en roligare arbetsdag. Med Kontorskraft som leverantör kan du och dina medarbetare fokusera på kärnverksamheten istället för tekniken.

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok