08 – 587 196 00

Proaktiv övervakning

Vi installerar en agent på er skrivarlösning som kan läsa av status på hur er skrivare mår. Med hjälp av kontinuerliga rapporter får vi information och notiser om när era toners behöver fyllas på, om någon del börjar kärva samt antal utskrifter ni gör vilket gör att vi kan agera proaktivt och se till att ni alltid har en fungerade skrivarlösning. Det hela är inte alls komplicerat och kräver inga större tekniska kunskaper. När allt är installerat behöver du inte göra någonting mer, agenten sköter sig själv.

Varför ska man ha proaktiv övervakning?

Proaktiv övervakning möjliggör att vi kan upptäcka systemfel med er skrivarassistent innan ni ens märkt av det. Det ger oss chans att proaktivt se till att era skrivare bibehåller sin funktionalitet och kvalité. Det gör även att vi kan automatisera flöden som påfyllning av toner, trumma eller kassett.

En mindre sak att oroa sig för

Även om skrivare för många anses som en bi-produkt i kontorslandskapet förväntas den vara full-laddad när den ska användas. Har vi inte alla varit med om att vi vill skriva ut något och skrivaren blinkar rött för att tonern är slut? Med en proaktiv övervakning kan ni tryggt luta er tillbaka och låta oss se till att ni alltid har det material ni behöver för er skrivare.

Hör av dig!

Vi förespråkar alltid en dialog för att tillsammans komma fram till vad just ni behöver. Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok