08 – 587 196 00

Xeroxåterförsäljare sedan 30 år

Kontorskraft är en av Xerox äldsta återförsäljare i Sverige och har lång erfarenhet av att hitta skrivare till företag som matchar de krav och behov företagen har. Med vår expertis inom Xerox skrivarlösning kan vi därför också erbjuda service, drift och support av hög kvalité. skrivare företag

Skrivare anpassade efter era behov

Vi har skrivare till företag som har olika behov. Mindre utskriftsbehov med en bordsskrivare, multifunktionsskrivare som inkluderar scanning och kopiering samt skrivare för produktion och storformat.

Beroende på hur din verksamhet ser ut kan din skrivare assistera och hjälpa er att skapa produktiva samarbeten, automatisera arbetsprocesser och förenkla er administrativa vardag på kontoret.

Hyra eller köpa?

Hos oss kan du göra båda delarna. När det kommer till de mer kostsamma modellerna väljer de allra flesta kunder att hyra skrivare. Vi kan också hitta finansieringslösningar om du står med en äldre skrivare och ett gammalt avtal, ofta kan vi ordna så att du får en nyare maskin som bättre passar dina behov.

Vi hjälper dig hitta en skrivare som passar ert företag.

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok