08 – 587 196 00

Återvinn toner och förbrukningsmaterial

Återvinn din toner och annat förbrukningsmaterial med Xerox Ecobox. En kostnadsfri tjänst som gör det möjligt för dig som kund att smidigt återvinna toner och annat förbrukningsmaterial från Xerox och samtidigt göra en insats för miljön.

Med några få enkla knapptryck beställer du din box och fyller den med förbrukat Xeroxmaterial. När boxen är fylld beställer du upphämtning och sedan Xerox kommer och tar hand om avfallet. Du får en smidig hantering av ditt förbrukningsmaterial samtidigt som du gör en insats för miljön!

Såhär fungerar det

  1. Du beställer en Ecobox från Xerox som sedan skickas till er.
  2. När Ecoboxen är fylld beställer du upphämtning och nya boxar.
  3. Xerox ansvarar för upphämtning kommer och hämtar upp Ecoboxarna för återvinning.

Gör din beställning på: https://www.xerox.com/sv-se/om-oss/atervinn-toners-och-blackpatroner

Med Ecobox kan du ta ansvar för miljön och samtidigt smidigt och enkelt återvinna din toner och annat xeroxmaterial som annars kanske hade hamnat i papperskorgen.

Xerox Ecobox har storleken 580 x 440 x 740 mm med en maxkapacitet på 25 kg. 

 

Vill du veta mer om Xerox skrivarlösningar, hur du maximerar nyttan med din skrivare och kan förbättra era arbetsflöden med hjälp av er skrivare? Vi har över 30 års erfarenhet och expertis inom skrivare och kan hjälpa er att maximera nyttan av er maskin. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Tilläggstjänster för skrivare

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok