08 – 587 196 00

Begagnade skrivare med 100% funktionalitet

Alla våra begagnade skrivare har genomgått en noggrann kvalitetskontroll för att garantera att de är 100% funktionsdugliga. Den största fördelen med att välja en begagnad skrivare framför en ny ligger i priset, vi kan erbjuda mycket attraktiva priser på våra begagnade maskiner. Precis som med nya maskiner kan du hyra din skrivare med serviceavtal, där både toner och teknisk support/service ingår.

Varför välja rekonditionerad?

Service- och driftavtal

Bas

Passar dig som själv aktivt vill kontrollera era månatliga utskrifter,  övervaka driften på egen hand och kan vänta tills nästa arbetsdag för återkoppling om lösning på ett eventuellt problem/ärende ni har.

  • Förbrukning.
  • Reservdelar.
  • Mätaravläsning.
Övervakning
Ingår ej
Service
Ingår
SLA
Inom 12 timmar

Standard

Passar dig som önskar ett automatiskt flöde på både mätaravläsning och övervakning, har skrivarkunskap och kan avvakta till nästa dag med återkoppling om lösning på ett eventuellt problem/ärende ni har.

  • Förbrukning.
  • Reservdelar.
  • Mätaravläsning.
Övervakning
Ingår
Service
Ingår
SLA
Inom 8 timmar

Premium

Passar dig som vill ha ett service och supportavtal på din skrivare där vi på Kontorskraft är ansvariga för allt ifrån drift och underhåll till service och support. En helhetslösning för dig som bara vill att det ska rulla.

  • Förbrukning.
  • Reservdelar.
  • Mätaravläsning.
Övervakning
Ingår
Service
Ingår
SLA
Inom 4 timmar

Har du svårt att välja skrivare?

Läs vår artikel där vi tipsar om hur du ska tänka när du ska välja skrivare till företaget. Det finns en djungel av alternativ och vi förstår att det kan vara svårt att välja. Läs våra tips så kanske du blir något klokare!

Så väljer du rätt skrivare till kontoret

Hör av dig!

Vi förstår att det kan vara knepigt att veta vilket som är rätt val för dig. Men oroa dig inte, vi hjälper dig. Fyll i formuläret nedan och specificera ditt ärende så ser vi till att du får kontakt med rätt person för snabbast återkoppling!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok