08 – 587 196 00

Kontorsskrivare

Är du ute efter en enkel skrivare då du inte skriver ut i större mängder eller i andra format än A4? Då är en kontorsskrivare rätt typ av skrivare för dig. En avskalad, lättmanövrerad skrivare som hanterar dina utskrifter. Enklare än så blir det inte.

 • Billigare alternativet.
 • När du skriver ut i mindre mängder.
Offertförslag

Steg 1. Hyra eller köpa?

Hos oss kan du göra båda delarna. När det kommer till de mer kostsamma modellerna väljer de allra flesta kunder att hyra skrivare. I motsatts till när man köper en skrivare ger ett hyresavtal flexibilitet och möjlighet till att uppgradera till en nyare modell under avtalets gång. Vi kan också hitta finansieringslösningar om du står med en äldre skrivare och ett gammalt avtal, ofta kan vi ordna så att du får en nyare maskin som bättre passar dina behov.

Steg 2. Service- och driftavtal

Bas

Passar dig som själv aktivt vill kontrollera era månatliga utskrifter,  övervaka driften på egen hand och kan vänta tills nästa arbetsdag för återkoppling om lösning på ett eventuellt problem/ärende ni har.

 • Förbrukning.
 • Reservdelar.
 • Mätaravläsning.
Övervakning
Ingår ej
Service
Ingår
SLA
Inom 12 timmar

Standard

Passar dig som önskar ett automatiskt flöde på både mätaravläsning och övervakning, har skrivarkunskap och kan avvakta till nästa dag med återkoppling om lösning på ett eventuellt problem/ärende ni har.

 • Förbrukning.
 • Reservdelar.
 • Mätaravläsning.
Övervakning
Ingår
Service
Ingår
SLA
Inom 8 timmar

Premium

Passar dig som vill ha ett service och supportavtal på din skrivare där vi på Kontorskraft är ansvariga för allt ifrån drift och underhåll till service och support. En helhetslösning för dig som bara vill att det ska rulla.

 • Förbrukning.
 • Reservdelar.
 • Mätaravläsning.
Övervakning
Ingår
Service
Ingår
SLA
Inom 4 timmar

3. Välj tilläggstjänster

Förutom att välja skrivare finns flera tilläggstjänster som kan komplettera, förhöja och underlätta ert arbete ytterligare.

Vi har över 30 års erfarenhet.
Låt oss hjälpa dig välja rätt.

Med vår kompetens och expertis kan vi se till att er skrivare tillför och hjälper er automatisera era arbetsflöden, öka produktiviteten och förenkla vardagen för dina medarbetare.

Fler skrivarlösningar

Läs vår guide om hur du hittar rätt skrivare!

När du googlar kontorsskrivare får du upp ett hav av alternativ och det är svårt att veta vad som kommer att passa dig och din verksamhet. Vi har skrivit en artikel om vad du kan tänka på när du ska välja en ny skrivare vilket vi hoppas kan underlätta och göra det mer greppbart vad du ska söka efter.

Vilket papper ska jag välja till skrivaren?

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok