08 – 587 196 00

Varför ska man ha en efterbehandlare?

En efterbehandlare kan effektivisera era arbetsflöden genom att göra jobbet åt er istället för att ni manuellt gör detta i efterhand. Efterbehandlaren kan se ut på olika sätt och ha olika syften beroende på om ni exempelvis behöver automatisk laminering, häftning, hålslagning eller falsning.

Efterbehandlade är en tilläggsprodukt som installeras fristående eller integrerat med skrivarassistenten och går att kombinera i olika storlekar.

För ett effektiviserat arbetsflöde

Med en efterbehandlare kan ni utesluta manuellt jobb för dina medarbetare. Få färdiga dokument redo att delas ut, skickas vidare eller dokumenteras, direkt från din skrivarassistent.

Hör av dig!

Vi förespråkar alltid en dialog för att tillsammans komma fram till vad just ni behöver. Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok