08 – 587 196 00

Varför ska man ha en Pullprint/Follow me lösning?

Kärt barn har många namn och heter olika för olika företag men funktionen är densamma. Pullprint/Follow me kan hjälpa er att minska kostnaderna för era utskrifter, spara på miljön genom att ha mindre onödig pappersförbrukning samt öka säkerheten kring utskrift och hantering av era dokument.

 

Miljövänligt säkerhetsalternativ

Pullprint/Follow me har blivit populärt bland företag som vill bli mer miljömedvetna och minska sina utgifter. Det har även varit ett självklart alternativ för företag som emellanåt skriver ut säkerhetsklassade dokument. Med denna lösning kan du se till att dina utskrifter inte hamnar i fel händer utan att du alltid har kontroll och översikt.

 

Hör av dig!

Vi förespråkar alltid en dialog för att tillsammans komma fram till vad just ni behöver. Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig!
Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok