08 – 587 196 00

Telefonväxel för företag

I organisationer förändras det hela tiden och med Telavox får ni en skalbar plattform som ger er de bästa förutsättningarna att lyckas med er verksamhet. 

Kommunikation på en plats

En plattform som gör det lätt att kommunicera med kunder, samarbeta med kollegor var som helst, när som helst. Dessutom kan kunder nå er i alla kanaler – telefoni, växeltjänst, chatt, möten och kontaktcenter.

Skala era växelpaket utan extra kostnad

Telavox erbjuder licenser istället för abonnemang som är helt fristående från användare och nummer.  Det går enkelt att flytta mellan användare eller avslutas. Vid behov kan växelpakten skalas upp och ner, utan dyra startavgifter.

Utrymme att växa         

Det fungerar utmärkt för er på flera orter och länder då Telavox kan hantera stora mängder trafik. I takt med att ni expanderar möter telavox era behov då det är skalbart.

Vill du boka ett möte?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en rådgivare dig  så snart som möjligt!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok