08 – 587 196 00

Lär er arbeta smart
– i Microsoft 365

Den moderna arbetsplatsen

Ett vanligt misstag företag gör vid byte eller implementation av ett nytt verktyg eller system är att man inte förankrar det hos sina medarbetare. Detta leder ofta till att man inte utnyttjar verktygen till fullo för att man helt enkelt inte har tid att sätta sig in i alla funktioner, system, verktyg och så vidare.

Detta är något vi vill undvika och erbjuder därför en utbildning för användare med fokus på Microsoft 365 plattformen.

  • Tid: 2 timmar
  • Var: Hos er, online eller hos oss på Kontorskraft

Utbildning för användare i Microsoft 365

Vi bekantar oss med plattformen tillsammans, utforskar olika verktyg som finns tillgängliga och vad deras användningsområden samt diskuterar hur ni kan skapa effektiva arbetsflöden som passar er verksamhet.

Innehåll

  • Introduktion till Microsoft 365
  • Sharepoint/Onedrive – hur vi delar och hanterar filer
  • Teams

Efter utbildningen

Efter utbildningen ska du som användare känna dig trygg i Microsoft 365 plattformen och med de verktyg som finns för dig att nyttja. Du ska ha kunskap att skapa egna moderna arbetssätt anpassade efter er verksamhet.

Microsoft Silver Partner

Vi på Kontorskraft är certifierade som Microsoft Silverpartner inom Small and Midmarket Cloud Solutions.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Microsofts tjänster för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett Silver-partnerskap innebär att vi har utbildat oss inom Microsofts tjänster, certifierat oss utifrån våra kunskaper och har därmed förtroendet och auktoriteten att leverera, stödja och hjälpa våra kunder i deras Microsoft miljöer.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok