08 – 587 196 00

Utbildning – Moderna arbetsplatsen

”Nu när vi ska jobba i molnet så har vi lite utmaningar kring skillnaderna på Onedrive, Teams och Sharepoint. Vi behöver en tydlig struktur kring vad vi bör använda, och till vad.”

Känner du igen dig? Vi erbjuder utbildning för företag där vi tillsammans går igenom hur ni kan arbeta mer modernt och flexibelt med hjälp av Microsoft 365. Vi tar tid att titta på Microsofts olika applikationer – både funktion och syfte – för att hjälpa er förstå hur ni skapar effektiva och produktiva arbetsflöden.

Läs mer

Workshop – Moderna arbetsplatsen

”I dagsläget sitter vi med processer och arbetsflöden som inte riktigt fungerar för oss. Vi vill hitta ett sätt att arbeta som underlättar för samtliga i verksamheten, så att vi kan arbeta och samarbeta på ett smidigare sätt.”

Känner du igen dig? Tillsammans utforskar och undersöker vi funktionerna och fördelarna med Microsoft 365. Vi hjälper er utvärdera era utmaningar och se på vilka lösningar som skulle vara lämpliga för er och ger er insikter i både säkerhet och användarvänlighet så att ni kan skapa arbetsflöden anpassade efter er verksamhet.

Läs mer

När det är rätt så är det lätt

Som oftast med mjukvaror finns det ett tänkt sett att arbeta från skaparens sida. Se till att ni gör rätt från början, så ska ni se att det kommer bli lätt i det långa loppet. Lätt att implementera, lätt att förankra i verksamheten och lätt att skala upp och utveckla.

Upplevelserum

Som oftast ställer vi oss frågan – finns det verkligen inget bättre sätt för oss att göra det här? Jo det finns det. Men startsträckan kan kännas milslång och kostsam. Hur ska vi förändra och vet vi att det nya sättet faktiskt blir bättre?

Känner du igen dig? Då är detta en möjlighet för dig. Upplevelserummet är ett högteknologiskt lekrum för företag som är i beslutsfasen av att implementera eller utveckla sin verksamhet i Microsoft 365 plattformen.

Läs mer

Workshop – säkerhet

”Vi har informerat om säkerhetsrutiner bland medarbetare, men jag vet faktiskt inte om de efterföljs… Jag vet också med mig att vi har ett antivirusskydd, räcker inte det? Ingår inte säkerhet i Microsoft 365? Det är en evig balansgång mellan IT-säkerheten och produktiviteten i verksamheten tycker jag. ”

Känner du igen dig? Vi erbjuder en workshop där vi tillsammans utvärderar er nuvarande IT-miljö i Microsoft 365, synliggör förbättringsområden och sätter en aktiv handlingsplan för hur ni ska gå vidare.

Läs mer

Vi berättar gärna mer!

Fyll i vårt kontaktformulär och kortfattat beskriv dina önskemål. Därefter ser vi till att du kommer i kontakt med en av våra rådgivare för att tillsammans ha en dialog om vilken lösning som skulle passa er verksamhet.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok