08 – 587 196 00

Videokonferensutrustning

Det ställs allt högre krav på bild, ljud och prestanda på våra digitala konferenslösningar. Med en plug-and-play lösning kan ni snabbt komma igång, vi tillhandahåller utrustning som möter era krav samt supporterar er längs vägen.

Videokonferensutrustning för skrivbordet

Ett kit med headset och kamera för kontor eller hemmamiljö, perfekt för en arbetsstation.

Är digitala möten en del av din vardag? Då behöver du videokonferensutrustning som gör din och andras upplevelse till den bästa.

Läs mer

Lilla konferensrummet

Gör upplevelsen av ert nästa videomöte lite bättre. En kvalitativ, enkel och prisvärd lösning för mindre mötesrum, hemmakontor eller konferensrum.

En videokonferenslösning för mindre mötesrum med upp till 4 deltagare.

Läs mer

Konferensrum Mellan

Se till att alla syns och hörs i erat nästa videokonferens med högkvalitativ AI-driven kamera, högklassig ljudupptagning av samtliga deltagare samt en minidator integrerad med er Teams-miljö.

En videokonferenslösning för mötesrum med upp till 8 deltagare. videokonferensutrustning

Läs mer

Stora konferensrummet

Vid större sammankomster är det allt viktigare att fånga vem som talar både i bild och ljud. Med avancerad teknik får ni ett störningsfritt möteslandskap med förstklassig ljudupptagning och HD-kvalité på både video och bild.

En videokonferenslösning för er som har större konferensrum för upp till 12 mötesdeltagare. videokonferensutrustning

Stora konferensrummet

Hör av dig!

Känner du att någon av våra tjänster skulle passa ditt företag? Tveka inte att höra av dig och boka ett första möte tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra från dig! Läs mer om vår sekretesspolicy här.

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok