08 – 587 196 00

Vi ser över just era behov och utmaningar

Den moderna arbetsplatsen

Hur ser utmaningarna i er verksamhet ut? Vilka processer behöver ni se över? Vi erbjuder ett workshop-tillfälle för att vi tillsammans ska kunna djupdyka i just er verksamhet och se hur vi kan förändra och utveckla era arbetssätt för att få en smidigare arbetsvardag – i Microsoft 365.

Kanske sitter ni med licenser hos Microsoft idag och har etablerade arbetssätt idag men som kanske inte riktigt funkar optimalt? Eller har funderingar på att kliva in i Microsoft men är osäkra på hur det kommer att fungera? Då är detta utbildningstillfället för er.

  • Tid: 2 timmar
  • Var: Hos er, online eller hos oss på Kontorskraft

Innehåll

Vi utgår ifrån de utmaningar eller behov ni har och skräddarsyr en workshop efter det. Kanske vill ni titta extra på fildelning? eller hur ni samarbetar online? Kanske hur Microsoft Teams kan användas till mer än bara videomöten? Dessa frågor och många fler kan vi besvara under en workshop. Eller för den delen helt andra frågor gällande Microsoft 365. Vi ser till att besvara och hjälpa er med era frågor utifrån era verksamhetsutmaningar.

Syftet med vår workshop

Förståelse. Tillsammans skapa en förståelse för er organisation och nuvarande status, innehav, utmaningar och potential.

Insikter. Ni får insikter i plattformens möjligheter och hur Microsofts teknologier kan användas för att öka produktivitet, säkerhet och effektivitet.

Guidning. Guidning och möjligheten att utvärdera produkter, licenser och lösningar anpassade för just er organisation, innan ni fattar ett beslut.

Efter vår workshop

Tillsammans kommer vi ha utforskat fördelarna och funktionerna i Microsoft 365. Vi utvärderar och hjälper er utifrån era nuvarande arbetssätt, utmaningar och behov. Efter workshopen kommer ni få en bättre insikt i vilka möjligheter ni har för att höja er säkerhet och även känna er trygga i ert användande.

Microsoft Silver Partner

Vi på Kontorskraft är certifierade som Microsoft Silverpartner inom Small and Midmarket Cloud Solutions.

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättra vår kompetens och expertis inom Microsofts tjänster för att på bästa sätt kunna hjälpa och stötta dig som kund. Att uppnå ett Silver-partnerskap innebär att vi har utbildat oss inom Microsofts tjänster, certifierat oss utifrån våra kunskaper och har därmed förtroendet och auktoriteten att leverera, stödja och hjälpa våra kunder i deras Microsoft miljöer.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vi använder tredjepartscookies för vår hemsida i syfte att analysera och förbättra upplevelsen på hemsidan och lära oss mer om våra användare. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies på det sätt som beskrivits. Läs mer

Ok