Som IT-partner är det viktigt för oss att ständigt anpassa vårt erbjudande efter vad våra kunder efterfrågar, vad som behövdes igår behöver inte vara samma som idag. Vi är en mångårig återförsäljare av Microsofts lösningar för företag och i takt med att Microsofts tjänster utvecklats förändras också behoven hos våra kunder.

Vi har märkt av ett behov av en IT-partner som kan leverera ett komplett erbjudande kring Office 365. Allt fler företag nyttjar tjänsten samtidigt som tjänsten blivit större och bredare, det är så mycket mer än en prenumeration på Office-paketen. Efter att ha arbetat med våra befintliga kunder kring Office 365 har vi en god förståelse för vilken typ av support företag behöver.Office 365 fungerar på alla enheter.

Vad är Office 365 All Inclusive?

Tjänsten hjälper ditt företag att få ut mer av Office 365 genom att ge er användarsupport, administrativ support och licenshantering samt se till att apparna fungerar på alla enheter och att ni har tillgång till de verktyg ni behöver. Ni ska kunna fokusera på er verksamhet och inte på de lösningar som gör att allt bara fungerar, det gör vi.

Utöver det backar vi upp all er molndata dagligen för att ni ska vara helt säkra på att ni inte förlorar något när en anställd slutar eller om ni skulle råka ut för någon form av IT-attack. Våra supporttekniker finns tillgängliga via telefon och mail. Om vi måste hjälpa er via er dator kan vi göra det genom fjärrstyrning. Det betyder att ni får hjälp direkt och behöver inte sitta och vänta på att en tekniker ska åka ut.

Om ni inte har kommit igång med Office 365 ännu kan vi hjälpa er i uppstartsfasen. Vi migrerar från nuvarande lösning till Office 365. Vi sköter allt vad gäller migreringen, ni behöver inte göra någonting utan kan gå direkt från tidigare lösning till Office 365 utan avbrott i verksamheten.

Läs mer om Office 365 och våra paketerbjudanden