Xerox BLI-vinnareXerox Colour C60/C70 är skrivaren som utsetts till vinnare i BLI-kategorin ”2016 PRO Award for Outstanding Colour Light Production Device”. Ett pris den verkligen har gjort sig förtjänt av. Maskinen har sedan den lanserades fungerat som ett av de bästa alternativen som finns på marknaden när det kommer till instegsmaskiner för digitaltryck, eftersom den är en flexibel och prisvärd lösning redan i standardutförande. Nu lanserar Xerox ytterligare nyheter som gör att maskinen blir steget vassare.

Nyheter i Xerox Colour C60/C70

  • Verktyget SIQA möjliggör enkel justering av bildkvaliteten. Skapa en enhetlig färgtäthet och justera registrering fram- och baksida på endast några minuter.
  • Anpassa till ditt eget papperssortiment. Med inställning av anpassat papper kan du skapa och spara unika pappersprofiler som du sedan kan använda när du behöver dem.
  • Kan hantera så tunt papper som ned till 60g.
  • 256 g/m² automatisk dubbelsidig utskrift.

Xerox Colour C60/C70 är inte enbart en maskin för digitaltryck utan det är också en multifunktionsskrivare – det vill säga samtidigt som du kan trycka det grafiska material du behöver får du också kontorets allt-i-ett-skrivare. Du kan skriva ut, kopiera, faxa (tillval) och skanna, inklusive skanning till dator, USB och e-post.

Tillverka ditt grafiska material inhouse

Xeroc Colour c60/c70Broschyrer: Skapa professionella färgbroschyrer med effektiv inbyggd falsmodul och fyrkantsrygg med trimning.
Affischer: Stort sortiment av utskriftsmaterial för till exempel affischer på kraftig, bestruket material upp till SRA3.
Special- och fotomaterial: Med perfekt färg- och fotokvalitet kan du erbjuda dina kunder alla typer av fototjänster.
Presentationer och nyhetsbrev: Enkel och snabb produktion med inbyggd häftning och hålslagning.
Manualer och rapporter: Strukturerade rapporter med inlagda flikar och väl sammanhållna sidor med hjälp av häftning och GBC-hålslagning.

Möt de krav som finns inom den grafiska branschen och förverkliga nya affärsmöjligheter. Kontakta oss för en genomgång av maskinen eller  om du redan har en Xerox Colour C60/C70 vill uppgradera till nya C60/C70.