På Xerox Innovation Center i London har du möjlighet att se och testa maskinerna och den senaste teknologin inom print. Du får dessutom uppleva hur det fungerar när det fungerar som bäst, eller som Darren Cassidy, managing director på Xerox U.K, uttryckte det i samband med öppnandet av centret 2014:

”Vi ville föra våra kunder närmare vår teknologi och våra tjänster, så att de verkligen kan se hur vi kan hjälpa dem att automatisera arbetsflöden, hantera innehåll och analysera dokument, för att förbättra produktiviteten. The Innovation Centre kommer att förvåna ganska många människor, och vi är säkra på att alla besökare kommer lämna stället med en bättre förståelse för Xerox tekniska nyheter och de fördelar som våra tjänster kan ge kunder.” 1

Xerox Innovation Centre i London samarbetar med Xerox Research Centre Europe i Grenoble, Frankrike. Vilket är ett av Xerox forskningscentra, det är där Xerox arbetar med kommande innovationer och leder vägen för hur print kommer se ut i framtiden.

Genius bar

Genius bar – en av många mötesplatser i The Innovation Center.

Det här är Xerox Innovation Center:

  • En “upptäcktsyta” där besökare kan sammanstråla med experter och diskutera nya vägar att förenkla hur jobb blir gjort i deras verksamhetsområde.
  • De senaste maskinerna och den senstare teknologin från Xerox.
  • En föreläsningssal med 80 platser för presentationer och större möten.
  • Ett caféområde som erbjuder ytterligare utrymme för möten och nätverkande mellan besökare.
  • Flera mindre mötesrum för enskilda möten.

Missa inte videon från Xerox som tar dig på en rundtur i Innovation Center:

Vill du uppleva Xerox Innovation Centre? Som Xerox partner har vi möjlighet att bjuda in företag från Sverige. Kontakta oss på sales@kontorskraft.se och berätta vem du är och varför du vill åka.

1. https://news.xerox.co.uk/news/xerox-opens-new-innovation-centre-in-the-u-k